DINNER ON THE LAKE: DE CULINAIRE TIP VOOR DE ZOMER 

Snak jij ook naar een deugddoende vakantie omringd door vrienden en familie? Dinner On The Lake neemt je mee naar vijf prachtige locaties voor het ultieme vakantiegevoel in eigen land. ​ Dat is niet alles - Dinner On The Lake geeft deze unieke experience een nieuwe dimensie met exclusieve upgrades voor een onvergetelijke totaalervaring. 

NIEUW: EXCLUSIEVE UPGRADES

De vertrouwde formule blijft: drijvende tafels op het water, adembenemende natuur en live-cooking Maar dit jaar gaat Dinner On The Lake nog verder. Drie nieuwe upgrades geven bezoekers de mogelijkheid om de ervaring nog unieker te maken.

 • Verras je dierbaren met het Celebration Surprise-pakket, inclusief een zorgvuldig samengestelde selectie geschenken, van wijn tot een gepersonaliseerde afspeellijst, en een klantenkaart vol voordelen voor toekomstige bezoeken.
 • Geniet zorgeloos van de avond met de Personal Driver-service van Get Driven, die je veilig van en naar het evenement brengt, terwijl je ontspannen achterover leunt.
 • Maak van je avond een mini-vakantie met een overnachting in een partnerhotel, op slechts 8 minuten van de locatie, voor een onvergetelijk verblijf.

5 LAKES

Vanaf 3 mei tot en met 30 september strijkt Dinner On The Lake met haar Floating Table (die plaats biedt aan 24 personen) opnieuw neer op stuk voor stuk magnifieke plaatsen in België. 

 • Sint-Niklaas - Provinciaal domein De Ster Van 3 mei t.e.m. 30 juni
 • Mechelen - Domein Montreal Van 4 mei t.e.m. 30 juni
 • Laarne - privé meer Van 13 juli t.e.m. 30 september
 • Tielt-Winge - Wijndomein Haksberg Van 20 juli t.e.m. 30 september
 • Genval - Lac de Genval Van 7 juni t.e.m. 30 september

 

CULINAIRE EXPEDITIE

Lokale partners verrassen je met onweerstaanbare combinaties om je vingers bij af te likken, vergezeld door aangepaste dranken. Voor 169 euro per persoon geniet je van:

 • Een aperitief bij aankomst 
 • Twee amuses
 • Een - live cooking - zesgangendiner ​ (vlees, vis en vegetarische varianten beschikbaar) 
 • Alcoholische & non-alcoholische dranken tijdens het eten (t.e.m. dessert; consumpties of digestieven achteraf zijn niet inbegrepen)
 • Koffie en thee na het dessert

— PRAKTISCH —

Provinciaal domein De Ster - Lange Rekstraat 30, 9100 Sint-Niklaas

Domein Montreal - Duivenstraat 56, 2800 Mechelen

Privédomein in Laarne - Steentjesstraat 29, 9270 Laarne-Kalken

Wijndomein Haksberg - Wijnkasteel 4, 3390 Tielt-Winge

Lac de Genval - ​ Av. du Lac 87, 1332 Rixensart

 

Prijs full Dinner On The Lake Experience: €169 p.p all-in

Boek je tickets via dinneronthelake.com.

Beeldmateriaal in hoge resolutie (©Killian Jouffroy)

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Dinneronthelake

OVER DINNER ON THE LAKE
Dinner On The Lake is een gastronomische pop-up beleving en een initiatief van Gentenaar Jeremy Buyle. De jonge ondernemer put inspiratie uit zijn kinderdromen en talrijke avonturen. Met succes, want sinds 2016 is Dinner On The Lake een gevestigde waarde in culinair België. Dinner On The Lake maakt samen met outdoor dining experience Mohícan onderdeel het van de FOV-group onder meer bekend van Festival Onder Vrienden. Meer info op dinneronthelake.com en mohican.be.